Klantgegevens up-to-date houden

Betrouwbare identificatiegegevens die zonder moeite up-to-date blijven.

Het verzamelen van betrouwbare, volledige klantgegevens die bovendien regelmatig worden ge�pdate, is de achillespees van heel wat CRM-projecten.
Dit is niet langer een manier om uw bedrijf te differenti�ren, maar een noodzaak! Zeker nu dit onderwerp door een duidelijke regelgeving wordt afgebakend.

De sleutel tot succes is ervoor zorgen dat consumenten zich aansluiten. Bedrijven moeten de rechten en wensen van de consument respecteren en ervoor zorgen dat deze de persoonlijke gegevens en toestemmingen die hij aan uw bedrijf heeft verstrekt, steeds zelf onder controle heeft.

In dit kader hebben we Freedelity ontwikkeld: een community vol leden die ermee toestemmen hun persoonlijke gegevens te delen.

Daaruit ontstaat een mutualisatie van het beheer van identificatiegegevens tussen bedrijven.
Operationele effici�ntie en kostenbeheer horen ook bij het pakket.

De Freedelity-community staat voor:

5.800.000 leden (of 63,5 % van de volwassen Belgen, of 84,7 % van de actieve bevolking). Continue voortgang, week na week. Elk jaar worden tienduizenden wijzigingen geregistreerd:

  • Verhuizingen
  • Adreswijzigingen
  • E-mail
  • Gsm-nummer
  • Overlijden
  • Intrekking van toestemming, ...

Als u kiest voor Custocentrix:

Wordt u lid van de groep bedrijven die het beheer van hun identificatie- en contactgegevens mutualiseren.

Alleen deze gegevens worden gemutualiseerd!
Alle andere gegevens blijven het exclusieve eigendom van uw bedrijf en worden in een beveiligde omgeving beheerd die uitsluitend voor uw bedrijf of bedrijvengroep toegankelijk is.

U geeft uw klanten die lid van het Freedelity-programma zijn, beveiligde toegang tot My Freedelity, de portal waarin ze hun persoonlijke gegevens zelf kunnen controleren en hun toestemming voor het gebruik van hun gegevens voor marketingdoeleinden kunnen beheren.

Hebt u een project? Praat erover met ons!

%actionform:form_guidance%

Uw naam

Uw voornaam

Uw bedrijf

Uw functie

E-mailadres

Telefoonnummer

Overzicht van uw project